Caisata si capsunata

de ianculubita in Bauturi, 24 Iun 2011 | 26114 vizualizari

 

In fiecare an,imi fac ceva deosebit pentru prietenele mele cand ma viziteaza

 

INGREDIENTE

  • 1kg de caise
  • 1kg de capsuni
  • 2kg de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caisata si capsunata:

Fructele curatate de samburi,codite,spalate,le pun separat in sticle iar peste fiecare pun cate 1kg de zahar;

Dupa 2 zile, umplu sticlele cu rachiu de tara si le pun la camara asteptandu-si musafirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Caisata si capsunata" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Vin fiert